Petra Slingenberg-Beishuizen

Petra heeft in haar family-mediations bijzondere aandacht voor de positie van kinderen. Daarnaast adviseert zij ondernemers bij de afwikkeling van hun huwelijksvoorwaarden, de alimentatie en aanverwante complexere financiële en juridische zaken. Petra staat voor een holistische aanpak dat wil zeggen gespekken tussen de scheidende partners, via mediation, collaborative divorce of met aan beide zijden een advocaat, waarbij aandacht is voor het loslaten als partner, het samenwerken als ouders en het creeren van een nieuwe stip op de horizon. Petra coacht mensen bij hun echtscheidingsproces. Zij heeft oog voor de individuele belangen, de onderlinge relatie tussen mensen en zorgt dat het ouderschap kan worden voortgezet. Zij treedt als advocaat in gerechtelijke procedures op met name waar het financiële belangen betreft.

Petra schreef het artikel LOVe-Verdrag dat gepubliceerd werd in het Echtscheidingsbulletin van mei 2014 en later opgenomen in het boek Prenups. Zij is trainer voor de Beroepsopleiding van advocaten en schrijft een blog op deze website over allerlei zaken gerelateerd aan scheiding.

Petra is partner en CFO bij Delissen Martens. Daarnaast is zij lid van de Vereniging Familierecht Advocaten en Scheidingsrechtmediators (VFas), het Nederlands Mediation Instituut (NMI), het Nederlands Instituut van Psychologen sectie mediation (NIP) en van de Vereniging Collaborative Divorce Holland (VvCP).

Mediation is haar passie. Petra is sinds 1996 advocaat en werkzaam in het familierecht.

 

Volg mij

LinkedIn

« terug