Advocaten

Advocaten overzicht

 • Petra Slingenberg-Beishuizen

  advocaten/Petra-SlingenbergIMG_5467-.jpg

  Petra heeft bijzondere aandacht voor kinderen en de rol van ouders in scheiding. Voorts begeleidt zij ondernemers bij complexe financiele zaken die onderdeel zijn van de scheiding. Petra staat voor een holistische aanpak dat wil zeggen gespekken tussen de scheidende partners, via mediation, collaborative divorce of met aan beide zijden een advocaat, waarbij aandacht is voor het loslaten als partner, het samenwerken als ouders en het creeren van een nieuwe stip op de horizon. Zij begeleidt mensen met respect en aandacht voor hun gevoelens. Daarnaast is er de focus op de zakelijke belangen.

  Lees meer »

 • Ivo Janssens

  advocaten/Ivo-JanssensIMG_5638.jpg

  De praktijk van Ivo oriënteert zich met name op het fiscale en civiele ondernemings- en vennootschapsrecht met aanpalende onderwerpen zoals de estate-planning van directeuren-grootaandeelhouders en vermogende particulieren.

  Lees meer »

 • Sandra Verburgt

  advocaten/Sandra-VerburgtIMG_5873.jpg

  Sandra heeft ruim 10 jaar ervaring in het familierecht. De werkzaamheden die Sandra verricht betreffen voornamelijk echtscheidingen, alimentaties en boedelscheidingen, waarbij gaandeweg de nadruk steeds meer is komen te liggen op complexere juridische en financiële zaken, veelal met een internationaal element.

  Lees meer »

 • Katrien van Stratum

  advocaten/Katrien-van-StratumIMG_9596-.jpg

  Katrien van Stratum is binnen Delissen Martens lid van de sectie personen- en familierecht en cassatie.

  Lees meer »

 • Froukje Dunki Jacobs

  advocaten/Fraukje-Dunki-JacobsIMG_0005-.jpg

  Froukje Dunki Jacobs is de sectie Familierecht & Mediation van Delissen Martens advocaten belastingadviseurs mediation komen versterken in augustus 2012.

  Lees meer »

 • Neal Walenkamp

  advocaten/Neal-WalenkampIMG_5400-.jpg

  In 2010 is Neal in dienst getreden bij Delissen Martens en maakt hij deel uit van de sectie Personen- en Familierecht & Erfrecht.

  Lees meer »