Het Scheidingscafé thema “mijn ouders gaan scheiden”

Kent u iemand die gaat scheiden? Neem hem/haar dan mee naar het Scheidingscafé.

Donderdag 10 maart aanstaande is het tweede Scheidingscafé bij boekhandel Paagman met het thema “mijn ouders gaan scheiden”.

Het eerste Scheidingscafé op 27 januari jongstleden was een groot succes; veel bezoekers, enorme interactie met het publiek en levendige discussies.

Het Scheidingscafé is opgericht om mensen een platform te geven waar zij vragen kunnen stellen over scheiden, het proces, de route en zich een beeld kunnen vormen van wat er op je af komt bij een scheiding en bij relatieproblemen.

"We willen taboes doorbreken. We willen dat mensen gaan praten met elkaar over scheiden, ook wanneer je nog niet gescheiden bent maar wel stil staat in je relatie, of rondloopt met de gedachte om te gaan scheiden."

Professionals geven advies en delen hun ervaringen. Advocaat Petra Slingenberg (Delissen Martens advocaten) en psycholoog Bert Ruitenbeek (Leeuwenhart), beiden mediator, gaan het gesprek aan met iedereen die een vraag heeft over scheiden.

Dit kan je eigen scheiding zijn, die van een vriend of collega of de scheiding van je kind. Het kan ook een vraag zijn over het voorkomen van een scheiding.

Het tweede Scheidingscafé staat gepland voor donderdagavond 10 maart vanaf 18.30 uur bij boekhandel Paagman, Frederik Hendriklaan 217 te Den Haag.

De bijeenkomsten zijn informeel en laagdrempelig. De toegang is gratis en de deur staat open voor iedereen. Aansluitend zal er gelegenheid zijn voor het stellen van vragen of het voeren van privégesprekken.

Graag van te voren aanmelden bij Paagman (info@paagman.nl) of via info@scheidingscafé.com

U kunt uw vragen ook vooraf mailen aan: slingenberg@delissenmartens.nl of  info@leeuwenhart.nl

« terug